Madrid

Paradoxaal, bruisend en geanimeerd …Mis de Madrileense belevenis niet:

Vluchten naar Madrid

Op 1 uur 45 minuten vliegen van Casablanca en met meer dan 5 vluchten per dag brengt Royal Air Maroc u naar de luchthaven van Madrid- Barajas op ongeveer 13km ten noorden van Madrid.

Eten en drinken

De Plaza Mayor vormt een uitstekend oriëntatiepunt en de terrassen van de Plaza de Oriente zijn een van de aangenaamste en rustigste plekjes in Madrid om koffie te drinken. Probeer ook een van de restaurants in de Calle de la Libertad in Chueca voor de lekkere tapas.

De onvermijdelijke culturele bezienswaardigheden

Het Prado-museum is de belangrijkste cultuurtempel van de stad. Het biedt u een fantastisch overzicht van de Spaanse schilderkunst en meesterwerken van de Italiaanse en Vlaams scholen: Goya, el Greco, Velázquez, Zurbarán en Bosch. Ook het "Museo Centro de Arte Reina Sofía" mag niet gemist worden voor zijn kunstcollecties van de 20ste eeuw: Picasso's onvergelijkbare Guernica, de surrealisten Dalí en Buñuel, maar ook Picabia, Tàpies, Miró of Antonio Saura en vele andere beroemheden. Het "Museo Thyssen-Bornemisza" biedt ook een uitzonderlijke collectie schilderwerken van de 13de tot de 20ste eeuw. Voor cultuurveelvraten is het "Palacio Real" niet te missen.

Winkelen

In Madrid vindt u alles wat u zich maar kunt wensen! De luxewinkels bevinden zich in de buurt Salamanca. Jonge modeslachtoffers zullen hun hartje ophalen in de buurt Chueca. Madrid herbergt ook diverse marktgalerijen en een immens shoppingcentrum, La Vaguada, in het noorden van de stad.

Recreatie en ontspanning

Breng uw zondag al wandelend door in het park van El Retiro en luister naar het slagwerk. Neem de tijd om te kuieren door de straatjes van de Barrio de las Letras, tot aan de Plaza del Sol en de emblematische Plaza Mayor.

Boeking

Vluchten

(  Required field)

Asterisk geeft verplichte

Flight type
First flight

, Required field

Please enter "Vertrek"

* Vertrek airport list

, Required field

Please enter "Aankomst"

* Aankomst airport list
Second flight

, Required field

Please enter "Vertrek"

* Vertrek airport look up|

, Required field

Please enter "Aankomst"

* Aankomst airport look up|
Date First flight
Date Second flight
Flight date

, Required field

Please enter "Vertrekdatum"

* Open Calendar

, Required field

Please enter "Terugkeerdatum"

* Open Calendar
Flight passengers
Flight payment

Auto's

Bij Royal Air Maroc kunt u online uw huurauto boeken voor al onze bestemmingen en talrijke andere op de hele wereld. Dankzij ons partnerschap met Europcaren Holiday Autos kunt u er zeker van zijn dat u de beste tarieven vindt voor uw huurauto voor uw zakenreis of vakantie.
Bovendien kunnen ons Safar Flyer-klanten mijlen verzamelen bij onze partners en profiteren van heel voordelige kortingen.

 Opmerking : als u gebruik maakt van deze dienst, zult u doorgestuurd worden naar de websites van onze partners die verantwoordelijk zijn voor alle aspecten met betrekking tot deze dienst.

holiday autos Europcar

Reserveer uw auto

Newsletter

 

Krijg onze aanbiedingen, promoties en laatste nieuws direct en exclusief via e-mail.

Please wait...