Vertraagde of beschadigde bagage

 Niet afgeleverde bagage

 Bent u bagage kwijt?

Wij betreuren oprecht dat uw bagage u niet tijdig overhandigd is bij uw aankomst op uw bestemming. U kunt er zeker van zijn dat de agenten van Royal Air Maroc hun uiterste best zullen doen om het u zo snel mogelijk terug te geven.

Vervoeg u rechtstreeks bij de balie voor verloren bagage om daar een officiële verklaring af te leggen. Een schriftelijke bevestiging van deze verklaring zal u worden verstrekt met een te bewaren referentienummer.

 Hoe meer gegevens u kunt verschaffen omtrent uw bagage - kleur, merk, bijzondere kenmerken, enz - hoe makkelijker het voor ons zal zijn hem terug te vinden.

 Eenmaal uw officiële verklaring afgelegd, worden deze gegevens ingevoerd in een internationaal bagagezoeksysteem, genaamd Worldtracer, aangesloten bij honderden luchtvaartmaatschappijen.

 U kunt uw volgnummer gebruiken om de levering van uw vertraagde bagage te volgen en de status van uw rapport te controleren.

 Zodra uw bagage is teruggevonden, zullen wij contact met u opnemen om de levering te regelen.

Beschadigde bagage

 Als u direct na ontvangst van uw bagage een probleem opmerkt (open of beschadigde bagage), meteen contact opnemen met onze bagage service.

Boeking

Vluchten

(  Required field)

Asterisk geeft verplichte

Flight type
First flight

, Required field

Please enter "Vertrek"

* Vertrek airport list

, Required field

Please enter "Aankomst"

* Aankomst airport list
Second flight

, Required field

Please enter "Vertrek"

* Vertrek airport look up|

, Required field

Please enter "Aankomst"

* Aankomst airport look up|
Date First flight
Date Second flight
Flight date

, Required field

Please enter "Vertrekdatum"

* Open Calendar

, Required field

Please enter "Terugkeerdatum"

* Open Calendar
Flight passengers
Flight payment

Auto's

Bij Royal Air Maroc kunt u online uw huurauto boeken voor al onze bestemmingen en talrijke andere op de hele wereld. Dankzij ons partnerschap met Europcaren Holiday Autos kunt u er zeker van zijn dat u de beste tarieven vindt voor uw huurauto voor uw zakenreis of vakantie.
Bovendien kunnen ons Safar Flyer-klanten mijlen verzamelen bij onze partners en profiteren van heel voordelige kortingen.

 Opmerking : als u gebruik maakt van deze dienst, zult u doorgestuurd worden naar de websites van onze partners die verantwoordelijk zijn voor alle aspecten met betrekking tot deze dienst.

holiday autos Europcar

Reserveer uw auto

Newsletter

 

Krijg onze aanbiedingen, promoties en laatste nieuws direct en exclusief via e-mail.

Please wait...