Parijs

Mythisch, kosmopolitisch, artistiek, tijdloos, ongewoon ... Word verliefd op Parijs:

Vluchten naar Parijs

Op 3 uur vliegen van Casablanca en met meer dan 5 vluchten per dag, brengen de vluchten van Royal Air Maroc u naar de luchthaven  van Paris- Orly ongeveer 14 km ten zuiden van Parijs. Het traject tussen de stad en de luchthaven kan gemakkelijk afgelegd worden dankzij de talrijke transportmiddelen: taxi's, huurauto's, metro en bus.

Eten en drinken

Dineer in een luxueuze sfeer op de Place de la Concorde. Liefhebbers van de Franse keuken kunnen zich te goed doen aan escargots met look en steak-frites onder de bogen van de Place des Vosges. Maak een romantische dinercruise aan boord van een van de Parijse sightseeingboten.

De onvermijdelijke culturele bezienswaardigheden

Kuier over de Champs-Elysées, wandel dan rustig via de Avenue Marceau tot aan de Eifeltoren. Onderweg passeert u de bekende vlam van de Pont de Alma.  Van op de toren hebt u een ongeëvenaard zicht over heel Parijs. Laat u vervolgens over de Seine glijden tot aan de Notre-Dame op een van boten die onderaan aangemeerd liggen.

Winkelen

Begeef u naar Boulevard de la Madeleine en zijn chique winkels en beleef de typische drukte van de grote boulevards en de magie van de grote winkels. Onvergetelijk!   Ga op het einde van de dag door met uw windowshopping op de Avenue des Champs-Elysées, de Avenue Montaigne of de Rue Faubourg-Saint-Honoré. Metrolijn nummer 1 brengt u in enkele minuten naar le Marais waar u de boetieks kunt ontdekken van jonge ontwerpers.

Recreatie en ontspanning

Ontspan in de Jardin du Luxembourg en infiltreer onder de onklopbare schaakspelers. Doe een partijtje minigolf of laat de bootjes op afstandsbediening varen in het groen kader van de plantentuin. Boek een stoel in de Opéra Garnier, bekijk een toneelstuk in Châtelet of ga een beetje jazz beluisteren in de Rue des Lombards.

Boeking

Vluchten

(  Required field)

Asterisk geeft verplichte

Flight type
First flight

, Required field

Please enter "Vertrek"

* Vertrek airport list

, Required field

Please enter "Aankomst"

* Aankomst airport list
Second flight

, Required field

Please enter "Vertrek"

* Vertrek airport look up|

, Required field

Please enter "Aankomst"

* Aankomst airport look up|
Date First flight
Date Second flight
Flight date

, Required field

Please enter "Vertrekdatum"

* Open Calendar

, Required field

Please enter "Terugkeerdatum"

* Open Calendar
Flight passengers
Flight payment

Auto's

Bij Royal Air Maroc kunt u online uw huurauto boeken voor al onze bestemmingen en talrijke andere op de hele wereld. Dankzij ons partnerschap met Europcaren Holiday Autos kunt u er zeker van zijn dat u de beste tarieven vindt voor uw huurauto voor uw zakenreis of vakantie.
Bovendien kunnen ons Safar Flyer-klanten mijlen verzamelen bij onze partners en profiteren van heel voordelige kortingen.

 Opmerking : als u gebruik maakt van deze dienst, zult u doorgestuurd worden naar de websites van onze partners die verantwoordelijk zijn voor alle aspecten met betrekking tot deze dienst.

holiday autos Europcar

Reserveer uw auto

Newsletter

 

Krijg onze aanbiedingen, promoties en laatste nieuws direct en exclusief via e-mail.

Please wait...