Reisdocumenten

Bent u klaar om weg te vliegen? Wij wensen dat uw reis met Royal Air Maroc zo aangenaam mogelijk is. Hier vindt u dus enkele tips opdat uw reis zonder problemen verloopt.

Wij raden u aan voor uw vertrek de immigratie- en verblijfsregels na te trekken bij de ambassade of het consulaat van het land van uw bestemming of transit.

U moet de volgende vereiste documenten bezitten 

U moet een geldig paspoort hebben, een visum om het land van uw bestemming in te reizen en uw vliegtuigticket.

Het is uw verantwoordelijkheid dat u de geldigheidsdatum ervan controleert en indien nodig uw documenten vernieuwt. U moet alle vereiste formaliteiten afhandelen die vereist zijn door het land waarvan en waarnaar u reist of waar u overstapt en u moet alle vereiste documenten voorleggen.

Opgelet: Bepaalde landen eisen een paspoort dat meerdere maanden na de voorziene datum van terugkeer geldig is. Een retourticket of een bewijs dat u uw reis zult voortzetten kan tevens worden gevraagd.

Bepaalde landen eisen bovendien dat de luchtvaartmaatschappijen hen een deel van of alle informatie over hun passagiers geven voor een juiste uitvoering van de reis of om redenen van nationale veiligheid.

Royal Air Maroc stelt in de rubriek Visums en vaccins de nodige administratieve en sanitaire informatie voor zijn passagiers ter beschikking. Deze informatie wordt meegedeeld overeenkomstig de meest recente informatie over elk betrokken land die voor het bedrijf beschikbaar is. Royal Air Maroc is in geen enkel geval aansprakelijk voor de aard of de kosten van de voorwaarden voor toegang tot of doorgang van de landen die het aandoet. De passagier moet zich houden aan de voorschriften van het land van bestemming of aansluiting, op eigen kosten, en het bedrijf aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid in geval de passagier de toegang tot of doorgang van een land wordt geweigerd door het niet voldoen aan de genoemde voorschriften.

Om uw vliegtuigticket te boeken in Marokko, gaat u naar de rubriek "Boekingen en promoties". Enkele keren klikken en uw boeking is klaar.

Mee te delen informatie over de passagiers

De autoriteiten hebben op de hele wereld de veiligheidsmaatregelen op de luchthavens aanzienlijk aangescherpt opdat u in alle veiligheid kunt reizen. Ze eisen informatie over de passagiers. 

Het is belangrijk u ervan te verzekeren dat de verstrekte informatie correct is op het moment van uw boeking. Het gaat daarbij om :

U kunt ook passagiersinformatie toevoegen of wijzigen in uw boeking door middel van de rubriek "Mijn boeking beheren". Dit kan op om het even welk moment na de boeking en voor de check-in.  

Boeking

Vluchten

(  Required field)

Asterisk geeft verplichte

Flight type
First flight

, Required field

Please enter "Vertrek"

* Vertrek airport list

, Required field

Please enter "Aankomst"

* Aankomst airport list
Second flight

, Required field

Please enter "Vertrek"

* Vertrek airport look up|

, Required field

Please enter "Aankomst"

* Aankomst airport look up|
Date First flight
Date Second flight
Flight date

, Required field

Please enter "Vertrekdatum"

* Open Calendar

, Required field

Please enter "Terugkeerdatum"

* Open Calendar
Flight passengers
Flight payment

Auto's

Bij Royal Air Maroc kunt u online uw huurauto boeken voor al onze bestemmingen en talrijke andere op de hele wereld. Dankzij ons partnerschap met Europcaren Holiday Autos kunt u er zeker van zijn dat u de beste tarieven vindt voor uw huurauto voor uw zakenreis of vakantie.
Bovendien kunnen ons Safar Flyer-klanten mijlen verzamelen bij onze partners en profiteren van heel voordelige kortingen.

 Opmerking : als u gebruik maakt van deze dienst, zult u doorgestuurd worden naar de websites van onze partners die verantwoordelijk zijn voor alle aspecten met betrekking tot deze dienst.

holiday autos Europcar

Reserveer uw auto

Newsletter

 

Krijg onze aanbiedingen, promoties en laatste nieuws direct en exclusief via e-mail.

Please wait...