Business Class

Business Class Royal Air Maroc

- Lange afstand -

Reis in Business Class met Royal Air Maroc en ontdek onze nieuwe standaarden van comfort aan boord: een ruimere cabine, individuele entertainmentprogramma’s, leren stoelen, lekkere en gevarieerde maaltijden… Beleef een vlucht waarop comfort, plezier en sereniteit gecombineerd worden.

Kies de Business Class voor uw langeafstandsvluchten*

Met de nieuwe cabines doet Royal Air Maroc er alles aan om uw reiservaring te verbeteren. Zo wordt uw vlucht een visueel en zintuiglijk plezier. Ontdek onze nieuwe Business Class Long Courrier.
 
- Middellange afstand-

Ontdek de Business Class op middellange afstandsvluchten en geniet van maaltijden van dezelfde kwaliteit als op lange vluchten…

LANGE AFSTANDOntspan u…

Neem na een hartige ontvangst door ons cabinepersoneel plaats op uw leren stoel en proef ons welkomstdrankje.

 Laat uw jas ophangen in de garderobe en ontdek de artikelen die we tot uw beschikking stellen voor extra comfort.

Opdat u een aangename vlucht zou hebben, hebben we elke stoel uitgerust met een kussen, een dekentje en een toiletzak.

Uw stoel beschikt verder ook over enkele eigenschappen die speciaal ontworpen zijn om ervoor te zorgen dat u zich optimaal ontspant. Dankzij het omhulsel van uw stoel kunt u uw zetel in de "bed"-modus zetten en profiteren van een privéruimte zodat u tijdens uw slaap niet gestoord wordt.U kunt verder ook naargelang uw wens tijdens de hele vlucht profiteren van de "massage"-functie.

Het cabinepersoneel van Royal Air Maroc staat tot uw dienst. Aarzel niet ons personeel aan te spreken over uw behoeften.

Om voor haar passagiers een sfeer van comfort en welzijn te creëren, heeft Royal Air Maroc een nieuwe kit voor Long Class Business Class-vluchten aan boord geplaatst, met een modern en eigentijds ontwerp, met een traditioneel Marokkaans tintje.
De nieuwe Business Kit bevat verfijnde producten die zijn geïnspireerd op onze Marokkaanse tradities, zoals een moisturizer op basis van arganolie en water op basis van oranjebloesem.
De kit bevat ook alle nodige voorzieningen, volgens de beste marktstandaarden, voor een geweldige reiservaring tijdens Royal Air Maroc Business Class langeafstandsvluchten: een tandenborstel, een tandpasta, een haarborstel, een masker voor de ogen, een antibacteriële handgel, een handdoek, een paar sokken ...

Vermaak u…

Het cabinepersoneel zal u een ruime keuze aan kranten en tijdschriften aanbieden om uw vlucht aangenamer te maken. U kunt natuurlijk ook bladeren in ons bedrijfsmagazine "RAM Magazine", waarin u informatie vindt over Royal Air Maroc, het entertainmentprogramma, de boordverkoop...

Op langeafstandsvluchten is er een ruime inhoud beschikbaar. Dankzij het video on demand-systeem kunt u genieten van een selectie van meer dan 45 programma's waaronder recente en klassieke Hollywoodfilms, Arabische films, documentaires en TV-reeksen.

Geniet van een gevarieerde muziekselectie van 150 albums waaronder Andalusische muziek, klassieke Arabische muziek, Marokkaanse kleinkunst, klassieke muziek, internationale hits, jazz ... of las een speels moment in en geniet van de talrijke games die we u aanbieden op uw individuele schermen van 15,3".     

Geniet van het eten…

We hebben het beste van onze Marokkaanse gastvrijheid meegebracht aan boord van onze vluchten om u een geïnspireerde culinaire ervaring te bieden.

Voor de maaltijd bieden we u eerst een aperitiefje aan.Met oog voor kwaliteit biedt Royal Air Maroc u twee maaltijden aan tijdens uw vlucht met periodiek wisselend menu's en opgediend in verfijnd porseleinen servies.Uw lunch/diner bestaat uit een voorgerecht en een fijne salade, gevolgd door een warm gerecht, waarbij u de keuze heeft uit onze drie suggesties van de dag. Vervolgens wordt u een selectie kaas, gebak en fruit aangeboden.

Als u speciale behoeften hebt, aarzel dan niet om ons op het moment van uw boeking te informeren zodat we kunnen zorgen voor een maaltijd die aangepast is aan uw behoeften en smaak.We houden daarbij ook steeds rekening met uw religieuze overtuigingen, medische voorschriften of culinaire voorkeuren (VEGETARISCHE MAALTIJD, GLUTENVRIJE MAALTIJD, MAALTIJD OP BASIS VAN VIS, CHOLESTEROLARME MAALTIJD, VETARME MAALTIJD, DIABETISCHE MAALTIJD, KOOSJERE MAALTIJD, KINDERMAALTIJD, BABYMAALTIJD).Deze maaltijden zijn uitsluitend verkrijgbaar op vluchten die uitgevoerd worden door Royal Air Maroc.

Bij uw maaltijd wordt u een selectie Marokkaanse en Franse wijnen aangeboden, alsook diverse alcoholische dranken en frisdranken.

Na de maaltijd bieden we u een digestiefje en warme dranken (thee, café Nespresso) aan.Tijdens de vlucht worden er op verzoek steeds warme dranken en aperitieven geserveerd. Tijdens de vlucht kunt u op verzoek steeds warme dranken en aperitieven krijgen.

Geconcentreerd aan het werk…

Als u wenst te werken, zet uw stoel dan in een comfortabele positie en maak gebruik van de USB-poorten om uw telefoon en tablet op te laden en van de contactdoos om uw computer aan te sluiten. Creëer met de leeslamp een sfeer die bevorderend is voor uw concentratie.

Dankzij onze geluidsannulerende koptelefoons zult u tijdens het werk niet gestoord worden door uw buur.

MIDDELLANGE VLUCHTEN                                                                                                Boordcomfort…

Met Royal Air Maroc reist u in comfortabele en ruime Business Class-stoelen*.

Zodra u zich neervlijt op uw stoel, wordt er u een welkomstdrankje aangeboden. Als u wenst te rusten, aarzel dan niet om ons personeel om dekens en hoofdkussens te vragen.

Vermaak aan boord…

Zodra u op uw stoel zit, wordt u een ruim gamma Marokkaanse en internationale kranten en tijdschriften aangeboden. Verder is er ook nog het boordmagazine.

Het boordmagazine "RAM Magazine" wordt u aangeboden door Royal Air Maroc. Ontdek gevarieerde artikels over de huidige bestemmingen.

Dit magazine wordt tweemaandelijks uitgegeven en is beschikbaar in drie talen: Arabisch, Frans en Engels.

Tijdens uw vlucht wordt u een korte film getoond op het hoofdscherm. U kunt ook gebruik maken van het scherm met de routekaart en informatie over de vlucht.

Eten aan boord…

Royal Air Maroc biedt u op vluchten van meer dan 2u30 een maaltijd aan met periodiek wisselende menu's en een verfijnd porseleinen servies.

 Uw lunch/diner bestaat uit een voorgerecht, gevolgd door een warm gerecht, waarbij u de keuze heeft uit onze twee suggesties van de dag.

 Vervolgens wordt u een selectie kaas, gebak en fruit aangeboden.

Op vluchten van minder dan 2u30 wordt u een warme snack geserveerd.

Onafhankelijk van de duur van de vlucht biedt Royal Air Maroc u voor de maaltijd een aperitief aan.

Als u speciale behoeften hebt, aarzel dan niet om ons op het moment van uw boeking te informeren zodat we kunnen zorgen voor een maaltijd die aangepast is aan uw behoeften en smaken. We houden daarbij ook steeds rekening met uw religieuze overtuigingen, medische voorschriften of culinaire voorkeuren (VEGETARISCHE MAALTIJD, GLUTENVRIJE MAALTIJD, MAALTIJD OP BASIS VAN VIS, CHOLESTEROLARME MAALTIJD, VETARME MAALTIJD, DIABETISCHE MAALTIJD, KOOSJERE MAALTIJD, KINDERMAALTIJD, BABYMAALTIJD).Deze maaltijden zijn uitsluitend verkrijgbaar op vluchten die uitgevoerd worden door Royal Air Maroc.

Bij uw maaltijd wordt u een selectie Marokkaanse en Franse wijnen aangeboden, alsook diverse alcoholische dranken en frisdranken.

Na de maaltijd bieden we u een digestiefje en warme dranken (thee, café, Nespresso**) aan. Tijdens de vlucht worden er op verzoek steeds warme dranken en aperitieven geserveerd.

* Afhankelijk van de bestemming zijn bepaalde vliegtuigen van Royal Air Maroc uitgerust met ombouwbare stoelen.
**Nespresso-koffie wordt momenteel geïnstalleerd op onze hele vloot

Boeking

Vluchten

(  Required field)

Asterisk geeft verplichte

Flight type
First flight

, Required field

Please enter "Vertrek"

* Vertrek airport list

, Required field

Please enter "Aankomst"

* Aankomst airport list
Second flight

, Required field

Please enter "Vertrek"

* Vertrek airport look up|

, Required field

Please enter "Aankomst"

* Aankomst airport look up|
Date First flight
Date Second flight
Flight date

, Required field

Please enter "Vertrekdatum"

* Open Calendar

, Required field

Please enter "Terugkeerdatum"

* Open Calendar
Flight passengers
Flight payment

Auto's

Bij Royal Air Maroc kunt u online uw huurauto boeken voor al onze bestemmingen en talrijke andere op de hele wereld. Dankzij ons partnerschap met Europcaren Holiday Autos kunt u er zeker van zijn dat u de beste tarieven vindt voor uw huurauto voor uw zakenreis of vakantie.
Bovendien kunnen ons Safar Flyer-klanten mijlen verzamelen bij onze partners en profiteren van heel voordelige kortingen.

 Opmerking : als u gebruik maakt van deze dienst, zult u doorgestuurd worden naar de websites van onze partners die verantwoordelijk zijn voor alle aspecten met betrekking tot deze dienst.

holiday autos Europcar

Reserveer uw auto

Newsletter

 

Krijg onze aanbiedingen, promoties en laatste nieuws direct en exclusief via e-mail.

Please wait...