Economy Class

Economy Class Royal Air Maroc

Vlieg met Royal Air Maroc en ontdek onze nieuw standaarden van boordcomfort. Beleef een vlucht in alle rust.

Langeafstandsvluchten in Economy Class*

Met zijn nieuw cabines doet Royal Air Maroc er alles aan om uw reiservaring te verbeteren : comfort, ruimte, individuele tv-schermen... Laat u verleiden door de nieuwe cabine van Royal Air Maroc.

Middellange en korte vluchten in Economy Class

Profiteer aan boord van onze Economy Class van comfortabele stoelen en een attente service. "

Langeafstandsvluchten in Economy Class*

Met zijn nieuw cabines doet Royal Air Maroc er alles aan om uw reiservaring te verbeteren : comfort, ruimte, individuele tv-schermen... Laat u verleiden door de nieuwe cabine van Royal Air Maroc. 

Comfort en vermaak aan boord…

Ontdek de nieuwe look van de vloot van Royal Air Maroc en geniet van het comfort van de nieuwe leren zetels. Dankzij de nieuwe ergonomische stoelen beschikt u over meer ruimte en een ideaal comfort.
Om het comfort nog te verbeteren biedt Royal Air Maroc zijn Economy Class-passagiers op lange vluchten een kussen, deken en comfort kit aan.  

Geniet van uw individueel scherm van 8,9" en bekijk een ruime keuze gratis inhoud met inbegrip van :

Om u vlucht aangenamer te maken, kunt u natuurlijk ook bladeren in ons bedrijfsmagazine "RAM Magazine", waarin u informatie vindt over Royal Air Maroc, het entertainmentprogramma, de boordverkoop...
Het cabinepersoneel van Royal Air Maroc staat tot uw dienst. Aarzel niet ons personeel aan te spreken over uw behoeften.

Eten aan boord…

Royal Air Maroc biedt u tijdens uw vlucht twee maaltijden aan met periodiek wisselende menu's. Wij bieden u een lunch/diner aan bestaande uit een voorgerecht, gevolgd door een warm gerecht  te kiezen uit onze 2 suggesties van de dag en een toetje. Op het einde van de maaltijd biedt ons cabinepersoneel u koffie en thee aan.

Tijdens de hele vlucht worden er u ook warme en koude dranken aangeboden.

Als u speciale behoeften hebt, aarzel dan niet om ons op het moment van uw boeking te informeren zodat we kunnen zorgen voor een maaltijd die aangepast is aan uw behoeften en smaken. We houden daarbij ook steeds rekening met uw religieuze overtuigingen, medische voorschriften of culinaire voorkeuren (VEGETARISCHE MAALTIJD, GLUTENVRIJE MAALTIJD, MAALTIJD OP BASIS VAN VIS, CHOLESTEROLARME MAALTIJD, VETARME MAALTIJD, DIABETISCHE MAALTIJD, KOOSJERE MAALTIJD, KINDERMAALTIJD, BABYMAALTIJD). Deze maaltijden zijn uitsluitend verkrijgbaar op vluchten die uitgevoerd worden door Royal Air Maroc.

Bij uw maaltijd wordt u een selectie Marokkaanse en Franse wijnen aangeboden, alsook diverse alcoholische dranken en frisdranken.

* De nieuwe Economy Class Royal Air Maroc Long courrier is beschikbaar op de B767 (lange afstand)

Middellange en korte vluchten in Economy Class

Vermaak en eten aan boord… 

Royal Air Maroc biedt u zijn "RAM Magazine" en een selectie nationale kranten aan. Ontdek in het boordmagazine gevarieerde artikels over de huidige bestemmingen. Dit magazine wordt tweemaandelijks uitgegeven en is beschikbaar in drie talen: Arabisch, Frans en Engels.

Tijdens uw vlucht wordt u een korte film getoond op het hoofdscherm. Na de korte film kunt u de vlucht volgen op het scherm met de routekaart.

Royal Air Maroc biedt u op vluchten van langer dan 2 uur een warme maaltijd aan met periodiek wisselende menu's. Uw lunch/diner bestaat uit een voorgerecht, een warm gerecht te kiezen uit onze 2 suggesties van de dag, kaas en een toetje. Bij de maaltijd worden koude dranken geserveerd.

Op vluchten van minder dan 2 uur wordt u een koude snack geserveerd met warme en koude dranken.

Als u speciale behoeften hebt, aarzel dan niet om ons op het moment van uw boeking te informeren zodat we kunnen zorgen voor een maaltijd die aangepast is aan uw behoeften en smaken. We houden daarbij ook steeds rekening met uw religieuze overtuigingen, medische voorschriften of culinaire voorkeuren (VEGETARISCHE MAALTIJD, GLUTENVRIJE MAALTIJD, MAALTIJD OP BASIS VAN VIS, CHOLESTEROLARME MAALTIJD, VETARME MAALTIJD, DIABETISCHE MAALTIJD, KOOSJERE MAALTIJD, KINDERMAALTIJD, BABYMAALTIJD)

Deze maaltijden zijn uitsluitend verkrijgbaar op vluchten die uitgevoerd worden door Royal Air Maroc. 

Boeking

Vluchten

(  Required field)

Asterisk geeft verplichte

Flight type
First flight

, Required field

Please enter "Vertrek"

* Vertrek airport list

, Required field

Please enter "Aankomst"

* Aankomst airport list
Second flight

, Required field

Please enter "Vertrek"

* Vertrek airport look up|

, Required field

Please enter "Aankomst"

* Aankomst airport look up|
Date First flight
Date Second flight
Flight date

, Required field

Please enter "Vertrekdatum"

* Open Calendar

, Required field

Please enter "Terugkeerdatum"

* Open Calendar
Flight passengers
Flight payment

Auto's

Bij Royal Air Maroc kunt u online uw huurauto boeken voor al onze bestemmingen en talrijke andere op de hele wereld. Dankzij ons partnerschap met Europcaren Holiday Autos kunt u er zeker van zijn dat u de beste tarieven vindt voor uw huurauto voor uw zakenreis of vakantie.
Bovendien kunnen ons Safar Flyer-klanten mijlen verzamelen bij onze partners en profiteren van heel voordelige kortingen.

 Opmerking : als u gebruik maakt van deze dienst, zult u doorgestuurd worden naar de websites van onze partners die verantwoordelijk zijn voor alle aspecten met betrekking tot deze dienst.

holiday autos Europcar

Reserveer uw auto

Newsletter

 

Krijg onze aanbiedingen, promoties en laatste nieuws direct en exclusief via e-mail.

Please wait...