Eten

Royal Air Maroc biedt u op vluchten van meer dan 2u30 een maaltijd aan met periodiek wisselende menu's en een verfijnd porseleinen servies.

Uw lunch/diner bestaat uit een voorgerecht, gevolgd door een warm gerecht, waarbij u de keuze heeft uit onze twee suggesties van de dag. Vervolgens wordt u een selectie kaas, gebak en fruit aangeboden.

Eten in Business Class

We hebben het beste van onze Marokkaanse gastvrijheid meegebracht aan boord van onze vluchten om u een geïnspireerde culinaire ervaring te bieden.

Voor de maaltijd bieden we u eerst een aperitiefje aan.

Met oog voor kwaliteit biedt Royal Air Maroc u twee maaltijden aan tijdens uw vlucht met periodiek wisselend menu's en opgediend in verfijnd porseleinen servies.

Uw lunch/diner bestaat uit een voorgerecht en een fijne salade, gevolgd door een warm gerecht, waarbij u de keuze heeft uit onze drie suggesties van de dag.

Vervolgens wordt u een selectie kaas, gebak en fruit aangeboden.

Als u speciale behoeften hebt, aarzel dan niet om ons op het moment van uw boeking te informeren zodat we kunnen zorgen voor een maaltijd die aangepast is aan uw behoeften en smaken. We houden daarbij

ook steeds rekening met uw religieuze overtuigingen, medische voorschriften of culinaire voorkeuren (VEGETARISCHE MAALTIJD, GLUTENVRIJE MAALTIJD, MAALTIJD OP BASIS VAN VIS, CHOLESTEROLARME MAALTIJD, VETARME MAALTIJD, DIABETISCHE MAALTIJD, KOOSJERE MAALTIJD, KINDERMAALTIJD, BABYMAALTIJD).

Deze maaltijden zijn uitsluitend verkrijgbaar op vluchten die uitgevoerd worden door Royal Air Maroc.

Bij uw maaltijd wordt u een selectie Marokkaanse en Franse wijnen aangeboden, alsook diverse alcoholische dranken en frisdranken.

Na de maaltijd bieden we u een digestiefje en warme dranken (thee, café, Nespresso**) aan.

Tijdens de vlucht worden er op verzoek steeds warme dranken en aperitieven geserveerd. Tijdens de vlucht kunt u op verzoek steeds warme dranken en aperitieven krijgen.

Eten aan boord van de Business Class op uw middellange vluchten

Royal Air Maroc biedt u op vluchten van meer dan 2u30 een maaltijd aan met periodiek wisselende menu's en een verfijnd porseleinen servies. Uw lunch/diner bestaat uit een voorgerecht, gevolgd door een warm

gerecht, waarbij u de keuze heeft uit onze twee suggesties van de dag. Vervolgens wordt u een selectie kaas, gebak en fruit aangeboden.

Op vluchten van minder dan 2u30 wordt u een warme snack geserveerd.

Onafhankelijk van de duur van de vlucht biedt Royal Air Maroc u voor de maaltijd een aperitief aan.

Als u speciale behoeften hebt, aarzel dan niet om ons op het moment van uw boeking te informeren zodat we kunnen zorgen voor een maaltijd die aangepast is aan uw behoeften en smaken.

We houden daarbij ook steeds rekening met uw religieuze overtuigingen, medische voorschriften of culinaire voorkeuren (VEGETARISCHE MAALTIJD, GLUTENVRIJE MAALTIJD, MAALTIJD OP BASIS VAN VIS, CHOLESTEROLARME MAALTIJD, VETARME MAALTIJD, DIABETISCHE MAALTIJD, KOOSJERE MAALTIJD, KINDERMAALTIJD, BABYMAALTIJD).

Deze maaltijden zijn uitsluitend verkrijgbaar op vluchten die uitgevoerd worden door Royal Air Maroc.
Bij uw maaltijd wordt u een selectie Marokkaanse en Franse wijnen aangeboden, alsook diverse alcoholische dranken en frisdranken.
Na de maaltijd bieden we u een digestiefje en warme dranken (thee, café, Nespresso**) aan. Tijdens de vlucht worden er op verzoek steeds warme dranken en aperitieven geserveerd.

* Afhankelijk van de bestemming zijn bepaalde vliegtuigen van Royal Air Maroc uitgerust met ombouwbare stoelen.
** Nespresso-koffie wordt momenteel geïnstalleerd op onze hele vloot

Eten in Economy Class

Royal Air Maroc biedt u tijdens uw vlucht twee maaltijden aan met periodiek wisselende menu's.

Wij bieden u een lunch/diner aan bestaande uit een voorgerecht, gevolgd door een warm gerecht te kiezen uit onze 2 suggesties van de dag en een toetje.

Op het einde van de maaltijd biedt ons cabinepersoneel u koffie en thee aan.

Tijdens de hele vlucht worden er u ook warme en koude dranken aangeboden.

Als u speciale behoeften hebt, aarzel dan niet om ons op het moment van uw boeking te informeren zodat we kunnen zorgen voor een maaltijd die aangepast is aan uw behoeften en smaken. We houden daarbij ook steeds rekening met uw religieuze overtuigingen, medische voorschriften of culinaire voorkeuren (VEGETARISCHE MAALTIJD, GLUTENVRIJE MAALTIJD, MAALTIJD OP BASIS VAN VIS, CHOLESTEROLARME MAALTIJD, VETARME MAALTIJD, DIABETISCHE MAALTIJD, KOOSJERE MAALTIJD, KINDERMAALTIJD, BABYMAALTIJD).

Deze maaltijden zijn uitsluitend verkrijgbaar op vluchten die uitgevoerd worden door Royal Air Maroc.

Bij uw maaltijd wordt u een selectie Marokkaanse en Franse wijnen aangeboden, alsook diverse alcoholische dranken en frisdranken.

* De nieuwe Economy Class Royal Air Maroc Long courrier is beschikbaar op de B767 (lange vlucht)

Boeking

Vluchten

(  Required field)

Asterisk geeft verplichte

Flight type
First flight

, Required field

Please enter "Vertrek"

* Vertrek airport list

, Required field

Please enter "Aankomst"

* Aankomst airport list
Second flight

, Required field

Please enter "Vertrek"

* Vertrek airport look up|

, Required field

Please enter "Aankomst"

* Aankomst airport look up|
Date First flight
Date Second flight
Flight date

, Required field

Please enter "Vertrekdatum"

* Open Calendar

, Required field

Please enter "Terugkeerdatum"

* Open Calendar
Flight passengers
Flight payment

Auto's

Bij Royal Air Maroc kunt u online uw huurauto boeken voor al onze bestemmingen en talrijke andere op de hele wereld. Dankzij ons partnerschap met Europcaren Holiday Autos kunt u er zeker van zijn dat u de beste tarieven vindt voor uw huurauto voor uw zakenreis of vakantie.
Bovendien kunnen ons Safar Flyer-klanten mijlen verzamelen bij onze partners en profiteren van heel voordelige kortingen.

 Opmerking : als u gebruik maakt van deze dienst, zult u doorgestuurd worden naar de websites van onze partners die verantwoordelijk zijn voor alle aspecten met betrekking tot deze dienst.

holiday autos Europcar

Reserveer uw auto

Newsletter

 

Krijg onze aanbiedingen, promoties en laatste nieuws direct en exclusief via e-mail.

Please wait...