Berlijn

U zult niet genoeg krijgen van de talrijke musea in de stad. Of ze nu gewijd zijn aan geschiedenis, schone kunsten of etnologie, de Berlijnse musea herbergen niet te missen schatten! Hip, avantgardisch, historisch en buitengewoon … Volg de gids en laat uinspireren!

Vluchten naar Berlijn

Berlijn ligt op slechts 3u55 vliegen van Casablanca en er vertrekken twee vluchten van Royal Air Maroc per week naar Berlijn. De luchthaven van Tegel ligt op 8 km van het stadscentrum dat u gemakkelijk kunt bereiken met de bus of taxi.

Eten en drinken

Uiteten is een van de voornaamste geneugten van de Berlijners, vooral 's weekends. In de kleine, gezellig, koelere cafeetjes krijgt men nooit genoeg van de weelderige brunches, die tegen redelijke prijzen, geserveerd worden aan tafel of in de vorm van een à volonté-buffet, gewoonlijk van 10 tot 16 uur.

De onvermijdelijke culturele bezienswaardigheden

Een van de beste manieren om Berlijn te ontdekken is de gratis stadsrondleiding die twee keer per dag plaats vindt en die u langs de belangrijkste plekken neemt van de übercoole Reichstag tot het Holocaustmonument.   Het bezoek komt tot een hoogtepunt wanneer de resten van de Berlijnse muur en meerdere gebouwen getoond worden met hun sporen van de impact daterend uit WO II. U zult niet genoeg krijgen van de talrijke musea in de stad. Of ze nu gewijd zijn aan geschiedenis, schone kunsten of etnologie, de Berlijnse musea herbergen niet te missen schatten! De "Gemäldegalerie" of  het "Louvre van Berlijn", het Pergamonmuseum (dat het Museum van Islamitische Kunst en Kunst van het Midden-Oosten omvat), checkpoint Charlie en het museum van de Berlijnse Muur (getuigenissen van de Koude Oorlog).

Winkelen

Berlijn is een paradijs voor shoppingfans. De winkelmogelijkheden gaan van de consumptietempels met hun designlabels tot vlooien- en antiekmarkten. Voor luxewinkels en winkels van internationale ketens gaat u naar de Kurfürstendamm of de Friedrichstrasse. Voor pittigere modeboetieks en hippe Berlijnse merken kuiert u rond in Mitte.

Recreatie en ontspanning

Verlaat Berlijn niet zonder minstens één keer naar de Philharmonie (bekend op de hele wereld), het Konzerthaus of de Opera geweest te zijn.  Berlijn is ook overvol met groene zones. Vergeet niet de groene long van Berlijn te bezoeken: het park Tiergarten.

Boeking

Vluchten

(  Required field)

Asterisk geeft verplichte

Flight type
First flight

, Required field

Please enter "Vertrek"

* Vertrek airport list

, Required field

Please enter "Aankomst"

* Aankomst airport list
Second flight

, Required field

Please enter "Vertrek"

* Vertrek airport look up|

, Required field

Please enter "Aankomst"

* Aankomst airport look up|
Date First flight
Date Second flight
Flight date

, Required field

Please enter "Vertrekdatum"

* Open Calendar

, Required field

Please enter "Terugkeerdatum"

* Open Calendar
Flight passengers
Flight payment

Auto's

Bij Royal Air Maroc kunt u online uw huurauto boeken voor al onze bestemmingen en talrijke andere op de hele wereld. Dankzij ons partnerschap met Europcaren Holiday Autos kunt u er zeker van zijn dat u de beste tarieven vindt voor uw huurauto voor uw zakenreis of vakantie.
Bovendien kunnen ons Safar Flyer-klanten mijlen verzamelen bij onze partners en profiteren van heel voordelige kortingen.

 Opmerking : als u gebruik maakt van deze dienst, zult u doorgestuurd worden naar de websites van onze partners die verantwoordelijk zijn voor alle aspecten met betrekking tot deze dienst.

holiday autos Europcar

Reserveer uw auto

Newsletter

 

Krijg onze aanbiedingen, promoties en laatste nieuws direct en exclusief via e-mail.

Please wait...