Barcelona

Spannend, verbazingwekkend, artistiek, levendig… Amuseer u in Barcelona:

Vluchten naar Barcelona

De vluchten van Royal Air Maroc naar Barcelona gaan dagelijks en brengen u in slechts 2 uur vliegen van Casablanca naar de luchthaven van El Prat. Het traject tussen de stad en de luchthaven van Barcelona kan gemakkelijk afgelegd worden dankzij de talrijke transportmiddelen: taxi's, huurauto's, treinen en bussen.

Eten en drinken

Struin over Las Ramblas en begeef u naar de legendarische markt "la Boqueria", die een echt paradijs is voor fijnproevers. Ga daarna de uitstekende plaatselijke tapas proeven in een van de bodega's op Plaça Real. Het plein is afgezoomd door een massa restaurants en cafés en u bent er nooit ver weg van een heerlijke Catalaanse maaltijd, met gerechten zoals "fideuà" en "mariscada" met mosselen, garnalen en zoetwaterkreeftjes.

De onvermijdelijke culturele bezienswaardigheden

Kuier 's morgens rond over la Rambla en zijn kleine zijstraatjes tot u bij de haven en het standbeeld van Christoffel Columbus komt.  Snuif 's namiddags wat frisse lucht op in het Parc Güell, dat volledig volstaat met kunstwerken van Gaudí. Geniet van een ongeëvenaard zicht op de stad en laat u fotograferen op de salamander van veelkleurige mozaïek. Ga vervolgens naar de Sagrada Familia, al weer een kunstwerk van Gaudí. De kerk is een van de weelderigste van Europa. Vergeet het Picasso-museum niet, waar bijna 3500 werken van de meester te zien zijn.

Winkelen

Winkelverslaafden gaan naar de buurten van de Barcelona Shopping Line, die La Rambla, de Barri Gòtic en de Modernista Barcelona omvatten. U zult er gemakkelijk iets vinden naar uw smaak.

Recreatie en ontspanning

Met een kustlijn van meer dan 4 km zou het niet al te moeilijk mogen zijn om een stukje wit zand te vinden om de horizon te bewonderen of te genieten van een frisse duik in het blauwe water van de Middellandse Zee. Hier wordt er niet geslapen! De uitgaansscène van Barcelona is absoluut een van de meest ontwikkelde van Europa, zelfs van de wereld.

Boeking

Vluchten

(  Required field)

Asterisk geeft verplichte

Flight type
First flight

, Required field

Please enter "Vertrek"

* Vertrek airport list

, Required field

Please enter "Aankomst"

* Aankomst airport list
Second flight

, Required field

Please enter "Vertrek"

* Vertrek airport look up|

, Required field

Please enter "Aankomst"

* Aankomst airport look up|
Date First flight
Date Second flight
Flight date

, Required field

Please enter "Vertrekdatum"

* Open Calendar

, Required field

Please enter "Terugkeerdatum"

* Open Calendar
Flight passengers
Flight payment

Auto's

Bij Royal Air Maroc kunt u online uw huurauto boeken voor al onze bestemmingen en talrijke andere op de hele wereld. Dankzij ons partnerschap met Europcaren Holiday Autos kunt u er zeker van zijn dat u de beste tarieven vindt voor uw huurauto voor uw zakenreis of vakantie.
Bovendien kunnen ons Safar Flyer-klanten mijlen verzamelen bij onze partners en profiteren van heel voordelige kortingen.

 Opmerking : als u gebruik maakt van deze dienst, zult u doorgestuurd worden naar de websites van onze partners die verantwoordelijk zijn voor alle aspecten met betrekking tot deze dienst.

holiday autos Europcar

Reserveer uw auto

Newsletter

 

Krijg onze aanbiedingen, promoties en laatste nieuws direct en exclusief via e-mail.

Please wait...